& Co. | Kommunikations og reklamebureau

Ledelseskommunikation

Medarbejderne spiller en central rolle for den samlede oplevelse af et brand eller en virksomhed.

Allermest tydeligt bliver det i servicevirksomheder, hvor medarbejderne har direkte kontakt med kunderne – og dermed direkte indflydelse på kundernes oplevelse.

I det perspektiv handler ledelseskommunikation om at give ledere og medarbejdere mulighed for at kende og forstå, men også forholde sig aktivt til, hvad det er for et brandværdier, de repræsenterer og hvilket løfte, de er med til at bringe til markedet.

Vi arbejder med at udvikle kommunikationsstrategier for forandring- og udviklingsprocesser i organisationer – og med at skabe kommunikation, der formidler nøglebudskaber til interne stakeholders på en måde, der taler til hovedet, men også kan mærkes i maven og hjertet.

Det handler om storytelling – om involvering, engagement og stolthed. Med andre ord: Intern branding og kommunikation.

Modsat den eksterne kommunikation er ledelseskommunikation ofte internt rettet og – ja, et internt anliggende. Derfor viser vi kun få eksempler på vores løsninger her. Vi vil dog gerne invitere dig ind på bureauet til en præsentation af, hvordan vi tænker ledelseskommunikation, men også vise lidt flere eksempler på vores arbejde.

Kollegakarma

I 2015 sætter vi sammen med HK fokus på det gode arbejdsmiljø under temaet ”gode kolleger gør arbejdsdagen bedre”. Kampagnen opfordrer til at behandle hinanden med respekt og være med til at skabe et godt arbejdsmiljø – eller sprede god kollegakarma, som vi kalder det. Det starter ofte i det med små. For selv et lille smil eller et rosende ord smitter og kan være med til at starte en positiv cirkel.
Ledelseskommunikation / Udvalgte arbejder i alfabetisk rækkefølge

HK

KMD